Virum-Sorgenfri Tennisklub (VST) er med sine ca. 900 aktive medlemmer blandt landets ti største tennisklubber og er den femte største indenfor Sjællands Tennisunion (SLTU). Klubben har fx en stor og aktiv juniorafdeling med ca. 350 spillere, fordelt på næsten lige mange piger og drenge. Vi bor i dejlige omgivelser i Sorgenfri og råder over et tennisanlæg med 10 udendørsbaner, 2 minitennisbaner og en hal med 3 indendørsbaner, klubfaciliteter og kontor.

Vision og målsætning for Virum-Sorgenfri Tennisklub (VST)

• VST skal være et godt eksempel for andre tennisklubber og medvirke til at præge dansk tennis.
  • VST skal medvirke til at fremme og bevare glæden ved tennis for både motionister og holdspillere i alle aldre, og give plads til udvikling af en elite. Det gør vi ved at tilbyde kvalitetstræning og sociale aktiviteter for alle medlemsgrupper.
  • VST giver plads til udvikling af alle spillere og imødekommer individuelle behov. Interesse og engagement hos den enkelte spiller afgør træningsmængden. Spillerne skal indgå i et samspil med klubben, som forventer, at de skal give noget tilbage.

Se målstyringshierarki pr. 01.12.2017 HER.